Aktuális

IDEIGLENES FELVÉTELI JEGYZÉK

Az ideiglenes felvételi jegyzék a felvételi eljárásban elért összesített pontszámot (hozott és szerzett pontszámok), és az egyes tanulmányi területeken az összes pontszám alapján kialakult rangsorban elért helyezést tartalmazza.

Tájékoztatjuk a szülőket és a felvételizőket, hogy az egyes képzésekre jelentkező tanulókat a listában oktatási azonosítójuk alapján rendeztük.

Egyenlő pontszám esetén a felvételizők azonos sorszámmal szerepelnek.

Az ideiglenes felvételi jegyzékben minden tanuló feltüntetésre került, aki az adott képzést megjelölte a jelentkezési lapján. Ugyanaz a tanuló a jelentkezésének megfelelően több tanulmányi terület rangsorában szerepel.

AZ IDEIGLENES FELVÉTELI JEGYZÉK KÉPZÉSENKÉNT:

6 évfolyamos gimnáziumi osztály, emelt szintű angol nyelvi oktatással (Tagozatkód: 6000) Letöltés...

4 évfolyamos gimnáziumi osztály emelt szintű angol nyelvi oktatással, angol nyelvi specialitással (Tagozatkód: 4100) Letöltés...

4 évfolyamos gimnáziumi osztály emelt szintű német nyelvi oktatással, német nyelvi specialitással (Tagozatkód: 4200) Letöltés...

5 évfolyamos, egy év angol nyelvi előkészítő évfolyammal induló gimnáziumi osztály, emelt szintű angol nyelvi oktatással, reál irányultsággal:
- matematika-fizika irányultság (Tagozatkód: 5100) Letöltés...
- kémia - biológia irányultság (Tagozatkód: 5200) Letöltés...

4 évfolyamos művészeti szakgimnáziumi osztály
- grafikus (Tagozatkód: 1100)  Letöltés...
- kerámiaműves (Tagozatkód: 1200)  Letöltés...
- textilműves (Tagozatkód: 1300)  Letöltés...


A művészeti szakgimnáziumba jelentkező 8. osztályosoknak rajz alkalmassági vizsgán kellett részt venniük, melynek eredménye MEGFELELT vagy NEM FELELT MEG. Azok a tanulók, akik a vizsgán, illetve a pót felvételin nem jelentek meg, NEM FELELT MEG minősítést kaptak. Az alábbi táblázat az összes jelentkező minősítését tartalmazza a tanulók oktatási azonósítója szerinti sorrendben: 

EREDMÉNYEK...

TÁJÉKOZTATÓ A SZÜLŐK ÉS A TANULÓK SZÁMÁRA A FELVÉTELI ELJÁRÁSRÓL: Letöltés A beiratkozás időpontja a TÓPARTI GIMNÁZIUM ÉS MŰVÉSZETI SZAKGIMNÁZIUMBAN

2019. június 20. 8.00 - 11.00 óra között